Select Page
Hafizuddin + Afifah | Wedding

Hafizuddin + Afifah | Wedding

Minggu ni abam dapat job shoot majlis bertandang pasangan Hafizuddin & Afifah. Photoshoot tepi bendang okayy,kena pulak angin sepoi-sepoi bahasa,memang syahdu oiii Jom tengok gambar   For any enquiries, Please contact us : 0149087756 Whatsapp :┬áKLIK SINI...
Nurafiqah + Hazwan | Wedding

Nurafiqah + Hazwan | Wedding

Hai korang,tengah santai-santai ke ? Minggu ni abam photoshoot pasangan pemain ragbi kawin,mesti korang tak sabar nak tengok hasil gambar yang abam photoshoot itu bukan huhuhu Apa tunggu lagi jom kita saksikan gambar mereka ­čśë For any enquiries, Please contact us :...
Nur Syazana + Hariz | Wedding

Nur Syazana + Hariz | Wedding

Tempoh hari photoshoot gambar akad nikah mereka & untuk minggu ini abam diberi tanggungjawab untuk photoshoot majlis perkahwinan mereka pula. Semuanya berjalan dengan lancar pada hari tersebut,untuk pengetahuan korang pasangan ni memang sangat sweet bersama,mudah...
Nur Syazana + Hariz | Solemnization

Nur Syazana + Hariz | Solemnization

Minggu ni abam dapat job untuk shoot pasangan┬áNur Syazana & Hariz. Majlis pernikahan mereka sangat santai dan berlangsung dengan sempurna, jarang dapat shoot majlis macam ni. Jom tengok gambar sesi outdoor mereka              ...