Select Page
Hafizuddin + Afifah | Wedding

Hafizuddin + Afifah | Wedding

Minggu ni abam dapat job shoot majlis bertandang pasangan Hafizuddin & Afifah. Photoshoot tepi bendang okayy,kena pulak angin sepoi-sepoi bahasa,memang syahdu oiii Jom tengok gambar   For any enquiries, Please contact us : 0149087756 Whatsapp :┬áKLIK SINI...
Nurafiqah + Hazwan | Wedding

Nurafiqah + Hazwan | Wedding

Hai korang,tengah santai-santai ke ? Minggu ni abam photoshoot pasangan pemain ragbi kawin,mesti korang tak sabar nak tengok hasil gambar yang abam photoshoot itu bukan huhuhu Apa tunggu lagi jom kita saksikan gambar mereka ­čśë For any enquiries, Please contact us :...
Nur Syazana + Hariz | Wedding

Nur Syazana + Hariz | Wedding

Tempoh hari photoshoot gambar akad nikah mereka & untuk minggu ini abam diberi tanggungjawab untuk photoshoot majlis perkahwinan mereka pula. Semuanya berjalan dengan lancar pada hari tersebut,untuk pengetahuan korang pasangan ni memang sangat sweet bersama,mudah...
Nur Syazana + Hariz | Solemnization

Nur Syazana + Hariz | Solemnization

Minggu ni abam dapat job untuk shoot pasangan┬áNur Syazana & Hariz. Majlis pernikahan mereka sangat santai dan berlangsung dengan sempurna, jarang dapat shoot majlis macam ni. Jom tengok gambar sesi outdoor mereka              ...
Nur Alya + Syazzwan | Wedding

Nur Alya + Syazzwan | Wedding

Kali ni abam dapat shoot wedding Alya dengan Syazzwan, sweet couple gitu. Seronok shoot majlis perkahwinan mereka ni, sangat happening dan outdoor session pun jadi mudah. Jom lihat gambar For any enquiries, Please contact us : 0149087756 Whatsapp : KLIK SINI UNTUK...