Select Page
Sarah | Portraiture

Sarah | Portraiture

Kali ni abam shoot talent di Ravern Railways Station, satu cafe best di tapak KTM lama. Talent si Sarah ni pun sangat la gojes, mudah betul bekerjasama untuk dapatkan shot terbaik. Jom layan For any enquiries, Please contact us : 0149087756 Email:...
Syukhairy  + Nadia | Family Portraiture

Syukhairy + Nadia | Family Portraiture

Kali ni abam dapat job untuk shoot family portraiture. Lama dah tak ambil job family shoot ni, meh nak berlatih sikit skill yang ada dalam jiwa abam ni. Kali ni kami shoot di Semeling, Kedah. For any enquiries, Please contact us : 0149087756 Whatsapp : KLIK SINI UNTUK...
Zleqha Clothing | Product Shoot

Zleqha Clothing | Product Shoot

Minggu lepas dapat satu job untuk shoot product Zleqha Clothing Brand baju yang cantik, Abam plak dapat model cantik untuk kenakan pakaian ni, lagi la meletop sesi bergambar. Rasa macam di awangan gitu~ Jom lihat gambar menarik sepanjang sesi photoshoot ni   For...
Eqah Salleh | Talent

Eqah Salleh | Talent

Minggu ni dijodohkan bertemu dengan si cantik manis Eqah Salleh. Katanya nak gambar yang cantik, so kita buat satu sesi portraiture. Jom lihat betapa cantikknya si Eqah ni.   For any enquiries, Please contact us : 0149087756 Email:...
Faqih Dayyan Family Portraiture

Faqih Dayyan Family Portraiture

Minggu ni juga DDS terima satu lagi job untuk family portraiture. Pasangan ni baru terima cahaya mata, Faqih Dayyan. Mereka nak miliki gambar potret family yang cantik, jadi DDS menjadi pilihan mereka. Jom lihat gambar   Don’t be late ! book your seats now. Send...