Select Page
Hana Kamila + Hani Kamila | Newborn

Hana Kamila + Hani Kamila | Newborn

Hari ini DDS pergi shoot newborn kembar Hana Kamila & Hani Kamila, baru 8 hari. Anak kembar ni ialah anak kepada pasangan Muhammad Khalid Amri Chong Abdullah dan Husniyah Yaacob. Masih dalam pantang tuuuu. Bukan senang nak shoot gambar newborn, tapi dengan DDS, we...
Iman Soraya | Newborn

Iman Soraya | Newborn

Minggu ni DDS dapat shoot newborn. Baby comel ni namanya Iman Soraya. Senang je nak dapatkan gambar dia, asyik tidur je 😀 Bukan mudah untuk capture photo newborn ni tapi dengan digitaldarkroomstudio semuanya menarik dan mudah Jom tengok gambar     Don’t be...
Maisarah Hanis & Maisarah Hanim | Twin

Maisarah Hanis & Maisarah Hanim | Twin

Minggu kami sangat excited sebab nak shoot newborn KEMBAR! Pasangan kembar perempuan ni diberi nama Maisarah Hanis & Maisarah Hanim. Mereka berdua sangat kiut miut, pandai diorang bagi kerjasama dengan team DDS. Jom tengok gambar diorang Amacam, cun tak? Kalau ada...
Adam Arfan | Newborn

Adam Arfan | Newborn

Tugasan kecil minggu ni , kita shoot Adam Arfan. Sesi portraiture newborn ni memang ambil banyak masa untuk dapatkan gambar cantik, berjam shoot, dapat hasil yang puas hati. Lega~ Lepas ni boleh gantung gambar dia di dalam rumah, cantk wooo~ Jom tengok hasilnya  ...
Aydeen Hayl

Aydeen Hayl

Sesi baby portraiture bersama Aydeen Hayl Bukan mudah nak shoot baby, ambik masa yang sangat lama walaupun untuk dapatkan 4 keping gambar cantik macam ni. Tapi berbaloi, anda boleh gantung di dinding rumah, sangat cantik. Jom tengok gambar baby Aydeen Hayl For any...